REPO

52,90€ sis. alv

Uusi tuote

Äärimmäistä tehokkuutta treeneihin tällä pre-, intra- ja post-workout tuotteella

Tiedot

5 Tuotteet

  • 450g
  • Mansikka & Kiwi

+

Tiedot

REPO on  tehokkain pre-, intra- ja post-workout-tuote, jota on myynnissä markkinoilla tällä hetkellä. Tuote sisältää uniikin  yhdistelmän ainesosia oikeissa mittasuhteissa mitä et muista vastaavista tuotteista saa. Tuote sisältää mm BCAA:ta, glutamiini, beeta-alaniini ja citrullinea. Tuote on suunniteltu erityisesti Treenin jälkeiselle ajalle jolloin palaudut suorituksesta nopeammin ja maksimoit hyödyt treenistäsi. REPO on täydellinen lisä harjoittelun jälkeen kiitos sen ainesosien erityisen imeytymisen ja synergian vuoksi. Voit ottaa tuotetta  myös ennen treeniä auttaaksesi palautumista jo hyvissä ajoin.-

  • REPO sisältää BCAA:ta ( L-leusiinin, L-valiinin ja L-isoleusiinin 3: 1: 1 -suhteessa)  välittömään lihasten palautumiseen harjoittelun aikana. Tuote on Farmaseuttista laatua, eli parasta mitä rahalla saa.

  • Glutamiini - Tämä on tärkein aminohappo kun on kyse nopeasta palautumisesta treenin jälkeen. Tosissaan treenaavat urheilijat tietävät että ne jotka ottavat enemmän glutamiinia kun muut myös saavat enemmän tiukkaa lihasmassaa. Huomaat glutamiinin farmaseuttisen laadun kun vertaat muihin "halpoihin" tuotteisiin.

  • Citrullinea - voimakas llihaksia rakentava-aminohappo joka myös lisää veren virtausta lihaksiin, parantaa energiatasoja ja lisää urheilullista suorituskykyä. Siksi REPO on erinomainen tuote nautittavaksi myös harjoittelun aikana.

  • Beta Alanine - Antaa sinulle ylimääräistä energiaa treenatessasi ja valmistaa sinua parhaalla tavalla treeninjälkeiseen palautumiseen.

  • B6-vitamiini - Täydellinen vitamiini sonkeriaineenvaihdunnan avuksi sekä toimii hyvin synergiassa muiden tuotteen ainesosien kanssa.
  • REPO ei ole vain toinen täydennys. Samoin kuin taide-maailmaa, REPOa voidaan pitää tärkeänä kappaleena ravintolisämaailmassa! Sen lisäksi, että se on uskomaton muotoilu, LA Muscle T & K-tiimi on myös varmistanut, että kaikki ainesosat toimivat synergiassa ja mikään ei peruuta toista ulos. Älä unohda, että REPO on myös Pharma Grade eikä vain elintarvikelaatu. Ota se, katso ja tuntekaa eri ensimmäisessä annoksessasi tai 100% rahasi takaisin.

Jos harjoittelet kovaa, ja haluat palautua maksimaalisesti urheilusuorituksista on tämä farmaseuttisen laadun omaava tuote aivan omassa luokassaan. Olemme hioneet kaikki tuotteen ainesosat toimimaan synergiassa toistensa kanssa tukien toinen toistaan ja saaden lopputuloksen jonka huomaat heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

REPO

REPO

Äärimmäistä tehokkuutta treeneihin tällä pre-, intra- ja post-workout tuotteella

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: