Limitless

59,90€ sis. alv

Uusi tuote

Luonnonmukainen vireystilan nostattaja sekä PWO LA Musclelta

Tiedot

5 Varastossa

  • 90 kapselia

+

Tiedot

Limitless on suunniteltu vähentämään uneliaisuutta ja parantamaan kehon kapasiteettia parantamalla solujen hapen saantia kehossa ja näin vapauttamalla energiaa elimistössäsi.

Miksi käyttää Limitlessia?

Limitlessin sisältämä glyseeni on hyvin tunnettu kasviperäinen lääke jota käytetään unen laadun parantamiseen erityisesti niille, jotka kärsivät yöheräilystä,unihäiriöistä sekä unettomuudesta. Glyseeni alentaa kehon ydinlämpötilaa laajentamalla verisuonia, mikä puolestaan vähentää uupuneisuuden tunnetta.

LA Muscle's Limitless sisältää myös 900 mg Kolapähkinä uutetta. Sen kofeiinipitoisuus lisää solujen hapettumista, mikä taas  auttaa estämään väsymystä.

Lisäksi Limitless sisältää 600 mg cyanobalamiinia, joka on B12-vitamiinin synteettinen muoto, jota käytetään säännöllisesti kroonisen väsymysoireyhtymän hoidossa. LA Muscle's Limitless tarjoaa uskomattoman energian kaikille urheilijoille, kehonrakentajille sekä liikuntaa harrastaville ihmisille.

Mitä Limitless sisältää?

  • Cyancobalamiini - joka tunnetaan myös B12-vitamiinina tarvitaan punasolujen muodostumiseen sekä hapen kuljetukseen soluihi energian saamiseksi.
  • Glyseeni - aminohappo joka vastuussa glukoosin muuntamisesta energiaksi.
  • Kolapähkinäuute - luonnollinen kofeiinilähde joka säätelee elimistön keskushermostoa ja lisää energiatasoa.
  • Siperian Ginseng - lisää energiaa ja vähentää stressin ja ahdistuneisuuden vaikutuksia.
  • Lysiini - aminohappo, jolla on tärkeä tehtävä muuntaa rasvahapot energiaksi.
  • L'fenyylialaniini - aminohappo joka vähentää väsymystä ja masentuneisuuden tunnetta.

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Limitless

Limitless

Luonnonmukainen vireystilan nostattaja sekä PWO LA Musclelta

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: