Kreatiini, 360G

18,00‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Kreatiinia käytetään lisäämään suorituskykyä sekä nopeuttamaan palautumista, mahdollistaen entistä kovemman harjoittelun. 

Tiedot

17 Varastossa

  • 360g
  • 1kg
  • Maustamaton

+

Tiedot

SKIP:in kreatiinille on suoritettu spektrograafi-koe, jossa se todettiin 100% puhtaaksi - tarkoittaen sitä, että jokainen atomi on täsmälleen oikealla paikalla. Tutkittu puhtaus antaa parhaimman mahdollisen vaikutustehon. Nautittuna vähintään 3g päivässä Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Se vie lihassoluihin energiareservin, joka tulee käyttöön kun lihaksen ATP varastot ovat tyhjentyneet, sekä auttaa soluja energian siirtämisessä lihasten ollessa supistustilassa. 

Kreatiinin käyttö

4 päivää tankkausta 8 annosmittaa päivässä (20g) jaoteltuna ruokailun yhteydessä

Ylläpitovaiheessa 2 sileätä annosmittaa päivässä (5g)

Tutkimuksen mukaan kreatiinia voi ottaa 5-6 kk kerrallaan jonka jälkeen seuraavan lyhyen tauon jälkeen voidaan aloittaa uusi kreatiinitankkaus

Sisältö:

100% mikrokristalloitu kreatiinimonohydraatti

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Kreatiini, 360G

Kreatiini, 360G

Kreatiinia käytetään lisäämään suorituskykyä sekä nopeuttamaan palautumista, mahdollistaen entistä kovemman harjoittelun. 

sinua saattaa kiinnostaa myös: