Norateen Heavyweight II

84,90€ sis. alv

Uusi tuote

Äänestetty Mens Health lehdessä "Best Muscle Builder" palkinnolla

Tiedot

4 Tuotteet

 • 180 kapselia

+

Tiedot

Tuote äänestettiin "vahvimmaksi koskaan valmistetuksi tuotteeksi lihasmassan kasvattamiseen" Mens Health Magazinessa .Tuote on ollut vahvasti näkyvissä SKY TV: ssä  ja jopa BBC: n rugby-urheilupaneeli halusi sen kieltämisen, sillä se todettiin liian voimakkaaksi valmisteeksi. Norateen Heavyweight II on luonnollisin, sekä  vahvin laillinen ja turvallinen lihasmassan ja  voiman-nostattaja maailmassa. Se  soveltuu aloittelijoille ja kehittyneille treenaajille jotka ottavat trenaamisen tosissaan. Tulokset ovat taatut jo ensimmäisestä päivästä, jolloin koet voimatasoissa huiman nousun.

Huippulaadukkaat "farmaseuttisen laadun" ainesosat:

 • Mucuna Pruriens - vaikuttava aine toimii indusoimalla neurotransmittereiden vapautumista, tämä puolestaan lisää luonnollisia testosteronipitoisuuksia ja muita kasvuhormoni (GH) -yhdisteitä, jotka liittyvät lihasten kasvuun.
 • D-asparagiinihappo - Merkittävä testosteroninvahvistin ja proteiinisyntetisaattori. Sisältää 200mg kapselia kohden!
 • Diindolyymetaani (DIM) - uskomattoman harvinainen ja kallis ainesosa, joka liittyy terveen ja turvallisen estrogeenin aineenvaihdunnan edistämiseen ja samalla edistää proteiinisynteesiä.
 • Beta Ecdysterone - luonnollisesti esiintyvä fotokemiallinen aine, joka tutkimuksissa on osoittanut lisäävän  tiukkaa lihasmassaa vähentäen samalla kehon rasvaa.
 • Metoksiisoflavoni - voimakas patentoitu flavoni, jonka on todettu lisäävän kalsium-, fosfori-, kalium- ja typpipitoisuuksia.
 • E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen antioksidantti, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  Norateen® Heavyweight II on yksi maailman myydyimmistä treeniravinteista, jota myydään yli 150 maassa maailmanlaajuisesti. 

  LA-Musclen Norateenia valmistetaan yhdellä USA: n korkeimman laatuluokan tuotantolaitoksessa jossa FDA tarkastaa laadun kahdesti vuodessa. Vältä halpoja kopioita, Norateen on patentoitu  LA-Musclen rekisteröity tavaramerkki.

 

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Norateen Heavyweight II

Norateen Heavyweight II

Äänestetty Mens Health lehdessä "Best Muscle Builder" palkinnolla

Ravintoarvot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

sinua saattaa kiinnostaa myös: