Skinny Drops

34,90‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Uutuustuote makeanhimon ja näläntunteen poistamiseen.

Tiedot

5 Varastossa

  • 50ml

+

Tiedot

Onko sinulla vaikea taistella makeanhimoa vastaan? Tekeekö mieli käydä syömässä roskaruokaa vaikka olet juuri luvannut itsellesi ettet sortuisi ylimääräisiin kaloreihin? Skinny Drops on hämmästyttävä uutuustuote LA Musclelta niille jotka haluavat pudottaa painoa ja taistella makeanhimoa vastaan.  Tuote on kahden vuoden tutkimus- ja kehitystyön lopputulos. Se sisältää 100% luonnollisen homeopaattisen reseptin jolla saat himosi kuriin välittömästi. Laita vain muutama tippa Skinny Dropsia kielen alle ja huomaa kuinka himosi katoavat kokonaan. Markkinoilla ei ole vastaavia tuotteita, kokeile ja huomaa toimivuus! Se on tehokas apu dieetille ja laihdutuksen avuksi.

  • Tukahduttaa ruokahalun
  • Tappaa¬†himot roskaruokaa kohtaan
  • V√§hent√§√§ painoa pitk√§ll√§ aikav√§lill√§
  • 100% luonnollinen ja turvallinen

Skinny Dropsissa on LA Musclen 100% rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, niin saat rahasi takaisin. 

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Skinny Drops

Skinny Drops

Uutuustuote makeanhimon ja näläntunteen poistamiseen.

Sisältö

sinua saattaa kiinnostaa myös: