Sculpt

59,90‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Patentoitu CLA valmiste rasvanpolttoon kuluttamatta lihaksia.

Tiedot

5 Tuotteet

  • 90 kapselia

+

Tiedot

Patentoitu CLA laihdutustuote joka kasvattaa lihaksia

Sculptin CLA yhdiste on patentoitu korkeimman laatutason tuot ejoka toimii hämmästyttävällä tavalla. Konjugoitua linolihappoa, jota esiintyy pienissä määrin naudanlihassa, kalkkunassa ja maitotuotteissa auttaa tehokkaasti hajottamaan rasvaa elimistössäsi. Se sisältää myös muita voimakkaita rasvahappoja kuten E-vitamiinia. Sculpt lisää kiinteää lihasmassaa elimistössäsi samalla vähentäen ylimääräistä kehon rasvaa. Tuote toimii vaikuttamalla katabolisin hormoneihi jotka toimivat kehon käskyttäjinä energiansaamisesta lihaksesta.(lihasten syöminen).Sculptin uniikit ainesosat pysäyttävät nämä "lihasten syöjät" ja estää lihaskadon joka tapahtuu urheilusuorituksen aikana.

Varmista että CLA mitä käytät on rekisteröity ja patentoitu

Alkuperäinen CLA on rekisteröity vain yhdelle yritykselle Yhdysvalloissa joka on CLA: n alkuperäinen valmistaja. Patentoitu CLA on ainut valmiste joka on osoitettu tieteellisissä tutkimuksissa toimivan tehokkaasti ja sen käyttö on lisensoitu vain kouralliselle yrityksiä, mukaan lukien LA Musclelle. Jos näet muita, varsinkin halvempia CLA yhdisteitä, varo! Alkuperäinen CLA on kallista ja sitä voi ostaa vain muutamilta yrityksiltä. Halvat valmisteet eivät toimi lähelläkään samalla tavalla kun Sculpt!

Kliinisesti testattu ja todistettu toimivan

Voit tutustua kliinisiin tutkimuksiin Sculpt tuotteesta LA Musclen nettisivuille: https://www.lamuscle.com/lounge/supplements/sculptstudy

Jos elät stressaavaa elämää, kortisoli rikkoo lihasta ja käskee elimistösi varastoimaan rasvaa. Sculpt on hyvä tuote niille, jotka stressaantuvat helposti, koska se pysäyttää tämän prosessin. Se on myös erinomainen tuote kehonrakentajille ja niille jotka tähtäävät lavalle.

* Huomaa: Tuotteen öljyisyyden takia se on säilytettävä gelatiinikapseleissa. Tämä on ainoa LA-Musclen tuote, joka ei tule vege kapselissa, joten se ei  sovellu kasvissyöjille.

Sculpt toimii 5 ainutlaatuisella tavalla:

  • Sculptilla¬†on antikatabolaarisia vaikutuksia, jotka ovat t√§ysin erilainen kuin Leusiini / HMB valmisteet jotka markkinoilla, tyite pys√§ytt√§√§ lihasten k√§yt√∂n energiaksi.
  • Ottamalla Sculptia, voit parantaa kehosi "energiatehokkuutta"; kehhosi k√§ytt√§√§ paremmin ruuan mit√§ sy√∂t.
  • Sculptilla¬†saavutetaan korkeampi typpipitoisuus elimist√∂ss√§, vaikuttaen lihasten kasvuun. Kehosi pystyy pit√§m√§√§n enemm√§n proteiinia elimist√∂ss√§.
  • Sculpt auttaa kehoasi varastoimaan proteiinia ja olla siirt√§m√§tt√§ sit√§ energiaksi.
  • Muuttaa y√∂ajan energias√§√§t√∂√§. K√§ytt√§m√§ll√§ sculptia , saat lihaksikkaamman vartalon v√§hentyneell√§ rasvaprosentilla. Kokeile!¬†

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Sculpt

Sculpt

Patentoitu CLA valmiste rasvanpolttoon kuluttamatta lihaksia.

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: