Kromi, 100 tabl.

16,00‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Kromi edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa

Tiedot

15 Varastossa

  • 100 tablettia

+

Tiedot

Kromi tunnetaan sen kyvystä parantaa kehon herkkyyttä insuliinille. Se toimii rakennuskivenä GTF-molekyylissä, jonka tehtävänä on kontrolloida kehon sokeritasapainoa. Matala verensokeri voi johtaa väsymykseen, makeanhimoon sekä turhaan nälän tunteeseen. Kromi auttaa lyhytketjuisia hiilihydraatteja sisältävän aterian jälkeiseen väsymyksen tunteeseen.  Kromi edistää veren glokuusitasojen pysymistä normaalina.

Kromi puutoksen uskotaan lisäävän aikuistyypin diabeteksen riskiä. Sen alhaisella pitoisuudella veressä on myös linkki sydäntauteihin sekä verenpainetautiin. Varmistamalla riittävän kromin saanti moni välttyisi näiltä sairauksilta sekä sydänkohtauksilta, turhien lääkkeiden syönniltä ja niiden ikäviltä sivuvaikutuksilta. Se hillitsee makeanhimoa, mistä johtuen monet painonpudottajat käyttävät sitä apukeinona. 

Sisältö per 1 tabletti:

Kromi 200 mcg

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Kromi, 100 tabl.

Kromi, 100 tabl.

Kromi edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa

sinua saattaa kiinnostaa myös: