Kurkuma + Inkivääri, 100 tabl.

19,90€ sis. alv

Uusi tuote

Kurkuma sisältää yli 300 antioksidanttia, ja se voi jopa olla terveellistä syödä.

Tiedot

10 Varastossa

  • 100 tablettia

+

Tiedot

Kurkumaa käytetään hyvinvoinnin  tukemiseen . Se voi auttaa kehoa ylläpitämään vastustuskykyä mm. flunssaa sekä kolesterolin kertymistä vastaan.

Inkivääri voi tukea kehon aineenvaihduntaa, kehon tasapainoa sekä se voi auttaa ruoansulatuksessa ja vatsavaivoissa. Se sisältää luontaisesti öljyjä, vitamiineja, mineraaleja sekä välttämättömiä aminohappoja, jotka ylläpitävät kehon immuunijärjestelmää sairauksia vastaan. SKIP kurkuma + inkivääri valmistetaan vain parhaista raaka-aineista.

Suositeltava päiväannos:  2 tablettia päivässä aterioiden yhteydessä.

VALMISTUSAINEET: kurkuma jauhe (Curcuma longa), inkivääri jauhe (Zingiber officinale). Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, piidioksidi). Pintakäsittelyaineena: magnesiumsuolat.

Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Kurkuma + Inkivääri, 100 tabl.

Kurkuma + Inkivääri, 100 tabl.

Kurkuma sisältää yli 300 antioksidanttia, ja se voi jopa olla terveellistä syödä.

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: