STACKER2, Amino Xplode 10,000, 420 caps

34,90€ sis. alv

Uusi tuote

Amino Xplode 10000 sisältää BCAAta, glutamiinia, arginiinia sekä välttämättömiä aminohappoja, kaikki samassa tuotteessa.

Tiedot

10 Varastossa

 • 120 kapselia
 • 420 kapselia

+

Tiedot

  • 10 000 mg aminohappoja päivässä
  • Sisältää WPI, WPC sekä vapaita aminohappoja
  • Korkea määrä välttämättömiä aminohappoja (EAA) annosta kohti
  • Yhden purkin sisältö riittää 6 viikon käyttöön
  • Ei sisällä turhia kaloreita, sokeria ja täydennysaineita

  Oikean aminohappolisän valinnassa tärkein tekijä on laatu. Haluat aminohappolisän ilman täydennysaineita ja sokeria. Haluat laadukkaan aminohappolisän jossa on BCAA:ta, glutamiinia, arginiinia, välttämättömiä aminohappoja (EAA), vapaita aminohappoja ja aminohappoja di- ja tripeptidien muodossa. Stacker2Europe:n Amino Xplode tarjoaa kaiken tämän ja on yksi markkinoiden laadukkaimmista aminohappovalmisteista.

  Lepo ja ruokavalio yhtä tärkeä kuin treeni

  Tavoitteellinen kehonrakentaja tietää että riittävä lepo ja hyvä ruokavalio ovat yhtä tärkeitä kuin itse treeni. Amino Xplode 10000 nopeuttaa lihasten palautumista kovan treenin jälkeen. Saat nopeasti tuloksia, tulet voimakkaammaksi helpommin ja nopeammin.

  Pitkä rakentava vaihe on olennainen lihaskasvun osalta

  Aminohapot ovat proteiinin ja näin ollen myös lihasten rakennuskiviä. Mitä kovemmin harjoittelet, sitä kovempaa työtä lihaksesi tekevät. Harjoitellessasi kovalla tasolla hormoni- ja testosteronitaso nousee, niin myös stressihormoni kortisoolin taso. Keho haluaa palautua stressaavasta tilasta mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitaan ennen kaikkea aminohappoja. Jos elimistöstä ei löydy riittävästi aminohappoja palautuminen kestää kauemmin, jopa monta päivää ja tämän haluat estää. Haluat että lihasten rakentavasta vaiheesta tulee niin pitkä kuin mahdollista. Tässä vaiheessa lihaksesi kasvavat. Tämän takia Amino Xplode 10000 voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

  Annostus: Käytetään päivittäin. 5 tablettia kahdesti päivässä veden kera. Ensimmäinen annos otetaan aamupäivällä klo 11 maissa ja toinen annos otetaan klo 15 maissa iltapäivällä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

STACKER2, Amino Xplode 10,000, 420 caps

STACKER2, Amino Xplode 10,000, 420 caps

Amino Xplode 10000 sisältää BCAAta, glutamiinia, arginiinia sekä välttämättömiä aminohappoja, kaikki samassa tuotteessa.

sinua saattaa kiinnostaa myös: