STACKER2, Black Burn, 120 kaps.

39,90€ sis. alv

Uusi tuote

Black Burn – Stacker2Europen edistyksellinen rasvanpolttaja, joka stimuloi useita kehon painonpudotusmekanismeja samanaikaisesti.

Tiedot

4 Varastossa

 • 120 kapselia

+

Tiedot

 •  Black Burn:

  • Voimakkaimpia rasvanpolttajia markkinoilla
  • Suuri perusaineenvaihdunnan lisäys
  • Energiaa antava ja ruokahalua hillitsevä
  • Polta rasvaa ja tuo sixpack esiin!


  Stacker2Europe:n rasvanpolttotuotteet ovat yli kymmenen vuoden ajan auttaneet ihmisiä polttamaan rasvaa ja pudottamaan painoa.

  Black Burn on Stacker2Europe:n lippulaiva – rasvanpolttaja, jonka avulla saat aineenvaihduntaan täysin uuden vaihteen! Tuotteella on myös todella voimakas piristävä vaikutus, minkä ansiosta jaksat treenata väsyttävällä dieetillä.

  Black Burn sopii kaikentasoisille urheilijoille, jotka noudattavat painonpudotusta tukevaa ruokavaliota ja elämäntyyliä. Tilaa omasi ja koe itse tuotteen vaikutus!

  Annostus: 1-2 kapselia 3 kertaa päivässä, 30-60 minuuttia ennen aterioita. Pidä vähintään neljä tuntia taukoa annosten välillä. Black Burn sisältää aineita, joilla on nestettä poistava vaikutus. Juo riittävästi vettä käyttäessäsi Black Burnia. Älä ylitä maksimiannossuositusta (6 kapselia/24 h).

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

STACKER2, Black Burn, 120 kaps.

STACKER2, Black Burn, 120 kaps.

Black Burn – Stacker2Europen edistyksellinen rasvanpolttaja, joka stimuloi useita kehon painonpudotusmekanismeja samanaikaisesti.

sinua saattaa kiinnostaa myös: