STACKER2, Muscle Transform, 168 Caps

54,90‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Muscle Transform on testosteroniboosteri joka on kehitetty uusinta  tutkimustyötä hyödyntäen.

Tiedot

5 Varastossa

  • 168 kapselia

+

Tiedot

MUSCLE TRANSFORM  Stacker2 EUROPE

(168 kapselia , 42 annosta)

Tuote soveltuu sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kehonrakentajalle joka haluaa  rakentaa puhdasta lihasmassaa luonnollisesti. Tuote on STACKER2 taidonnäyte joka todistaa huippuosaamisen

 

Markkinat ovat täynnä testosteroniboostereita joissa tärkein vaikuttavva aines tribulus  terrestris. Tutkimusosaston tehtävä oli luoda markkinoille tuote jossa  ei olisi tribulusta. Näin syntyi Muscle Transform.

Muscle Transform sisältää vain tieteellisesti todistettuja ainesosia, joilla on myös synergistisiä vaikutuksia keskenään. Tärkeintä kuitenkin on ainesosien oikea suhteutus toisiinsa jotta sinä saat eniten irti treeneistäsi ja kivikovat lihakseti.  Huomaat että pumppi tulee paremmin ja lihakset saavat muotoa.  Tuote lisää vapaan sekä kasvuhormonin eritystä kehossasi joka on ensiarvoisen tärkeää lihasmassan  kasvattamisessa. Tuote on myös estrogeeniblokkeri.

Muscle Transform:

- Lisää  testosteronitasoja huomattavasti ylöspäin

- Lisätä vapaata testosteronia

- Lisää lihasvoimaa

- Blokkaa  estrogeeniä

- Parantaa verisuonien näkyvyyttä

- Lisää libidoa

- 100% luonnollinen ja turvallinen

- Lisää kestävyyttä

 

Muscle Transform vaikuttavat ainekset:

 

D-asparagiinihappo

Kreatiinin jälkeen yksi tutkituimmista  ainesosista maailmanlaajuisesti.

D-asparagiinihappo pystyy lisäämään luonnollisia testosteronipitoisuuksia yli 40%. Tutkimukset ovat osoittaneet että sopiva määrä tähän on 3000 mg D-asparagiinihappoa  päivässä, joka  on juuri saatavva määrä Muscle Transformissa. D-asparagiinihapossa on täydellinen biosaatavuus, se on  100% turvallinen ja sillä  ei ole sivuvaikutuksia.

 

3,4-divanillyyli-tetrahydrofuraani - Urtica dioica -uute

Vähentää SHBG: tä, mikä lisää vapaan testosteronin määrää. SHBG  sitoutuu testosteroniin, tehden siitä käyttökelvottoman lihaskasvulle. SHBG: n  vähentäminen elimistöstä on tärkeää optimaalisen lihaskasvun kannalta. Urtica Dioica uute myös parantaa insuliinireseptorien toimintaa joka antaa sinulle parempia pumpppeja treeneissä.

Ecdysteroni ja kuningatarhyytelö

Ekdysteroni yhdistettynä Kuningtatarhyytelö -uutteeseen stimuloi lihasmassan kasvua samalla vähentäen kehon omaa rasvaa.

Ecdysteroni parantaa myös kestävyyttä lisäämällä glykogeenivarastoa ja stimuloimalla hemoglobiinituotantoa. Hemoglobiini on veressä oleva proteiini; punasolujen hemoglobiini vastaa happikuljetuksesta.

 

Ikariini (Epimedium sagittatum 40%)

Stimuloi ylimääräisten LH-hormonien tuotantoa estäen samalla kortisolin lihasta rikkovia haittavaikutuksia. Lisäksi isoflavonit hidastavat testosteronin hajoamista maksassa, tehostaen testosteronin vaikutusta. Se on myös vahva antioksidantti.

 

Boori yhdistettynä magnesiumiin

Boori on biologisesti aktiivinen hivenaine, joka vaikuttaa positiivisesti magnesiumin vaikutuksiin .  Riittävä magnesiumin saanti parantaa treeniä ja mm. Vähentää lihaskrammppeja.

 

Valkoinen sieniuuteri

Vahva  estrogeeniä vähentävä vaikutus. Estrogeeni lisää rasvan muodostumista elimistössä, mitä haluat välttää. Estrogeeniblokkerit lisäävät testosteronin tasoa miehillä.

 

 

B1-vitamiini (tiamiini)

B1 vitamiini on välttämätön että keho pystyy  muuntamaan hiilihydraatit energiaksi, joka  on  voimaharjoittelussa ensiarvoisen tärkeää . Alhainen tiamiinintaso myös nostaa maitohappoa veressä joka  edesauttaa väsymistä  treeneissä. B1-vitamiini tukee myös sydän- ja hermojärjestelmän terveyttä.

Charantin (Momordica charantia 15%)

On  monipuolinen ainesosa jolla on erityisen puhdistava vaikutus. Se puhdistaa verta ja sillä on suotuisa vaikutus ruoansulatukseen ja se voi myös lisätä ruokahalua.

Annostus: Käytetään päivittäin. 3 tablettia kahdesti päivässä veden kera. Ensimmäinen annos otetaan aamusta heti  ennen ruokailua ja toinen annos otetaan ennen nukkumaanmenoa.

Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

STACKER2, Muscle Transform, 168 Caps

STACKER2, Muscle Transform, 168 Caps

Muscle Transform on testosteroniboosteri joka on kehitetty uusinta  tutkimustyötä hyödyntäen.

sinua saattaa kiinnostaa myös: