Restorex

39,90‚ā¨ sis. alv

Uusi tuote

Kiristä ihoa, laihdu, ja  pääse eroon venytysjuovista Restorexin avulla.

Tiedot

1 Tuote

+

Tiedot

Mikä on Restorex?

Restorex on ainutlaatuinen geeli, jonka LA Musclen -laboratoriot ovat kehittäneet auttamaan kaikkia, jotka kärsii venytysjuovista ja haluaa haluaa kiristää löysää ihoa. Se myös ennaltaehkäisee venytysjuovien syntymistä tehokkaasti kun sitä käytetään säännöllisesti.

Miten se toimii?

Restorex k√§ytt√§√§ yksityisomisteista, tieteellist√§ kaavaa venytysjuovien torjuntaan ja se ¬†voi jopa auttaa ¬†v√§hent√§m√§√§n l√∂ys√§√§ ihoa. Kun Restorexi√§ hierotaan ongelma-alueelle, venytysjuovat v√§henev√§t v√§litt√∂m√§sti. Jatkuva k√§ytt√∂ mahdollistaa Restorexin ainesosien tunkeutumisen ihoon ja pyrkii poistamaan pitk√§aikaisia ‚Äč‚Äčvenytysmerkkej√§, kirist√§en ihoa ja antamaan paremman ulkon√§√∂n. Kokeile t√§t√§ Mens Healthissa ylistetty√§ tuotetta ja huomaa ero heti ensimm√§isest√§ k√§ytt√∂kerrasta alkaen. ¬†Ennaltaehk√§isev√§n√§ toimenpiteen√§ Restorexia voidaan k√§ytt√§√§ esimerkiksi raskauden aikana tai kisadieetin aikana. Tuotetta voi k√§ytt√§√§ kaikki yli 18-vuotiaat miehet tai naiset voivat k√§ytt√§√§ Restorexia. K√§yt√§ Restorexia niin kauan kuin olet tyytyv√§inen lopputulokseen.

Käyttö:

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hiero geeliä ongelma-alueille 1-3 kertaa päivässä.

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Restorex

Restorex

Kiristä ihoa, laihdu, ja  pääse eroon venytysjuovista Restorexin avulla.

sinua saattaa kiinnostaa myös: