Thermoxen

59,90€ sis. alv

Uusi tuote

Kliinisesti todistettu painonpudottaja LA Musclelta.

Tiedot

5 Varastossa

  • 120 kapselia

+

Tiedot

Thermoxen koostuu farmaseuttisesta LA Glucomannaaniinista, joka on kliinisesti todistettu auttavan laihduttamisessa.. Mitään muuta lisäravinnetta ei ole pystytty todistakaan samalla tavalla kun Thermoxenia. Yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan se on erittäin tehokas painonpudottaja. Lukuisat ihmiset ovat todenneet Thermoxenin uskomattoman nopeat tulokset, jotka sinä ja lähipiirisi huomaa hyvinkin nopeasti. Tuote on Pharma Grade- laatua eli sen sisältämä Glucosamanniini ja B6 vitamiinin pitoisuudet sekä imeytyvyys elimistöön ovat korkeinta mahdollista luokkaa.

Thermoxen sisältämä B6 vitamiini auttaa vähentämään uupuneisuutta ja väsymystä. Tämä ainutlaatuinen Glucomannaniinin ja B6-vitamiinin  yhdistelmä edistää laihtumista, vähentää väsymysoireita ja auttaa normaalien kolesterolipitoisuuksien ylläpitämisessä.

Thermoxen on 100-prosenttinen luonnontuote, stimulanttivapaa ja se voi käyttää sekä miehet että naiset. Glukosamanniini on ainut ainesosa joka saanut hyväksynnän laihdutukselle Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) kautta.

Vältä markkinoilla olevia halpoja Glucosamanniini yhdisteitä. Osta alkuperäinen Thermoxen ja huomaa ero.

  • Ei haittavaikutuksia
  • 100% luonnollinen
  • Ei piristeitä
  • Kliinisesti todistettu

Tietoa: Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Thermoxen

Thermoxen

Kliinisesti todistettu painonpudottaja LA Musclelta.

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: