Viimeisimmät kirjoitukset

Maksuehdot

Maksutavat

Maksut verkkomaksulla sekä kortilla

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla verkkopankeilla / korteilla: Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Oy:n kautta . Jos haluat maksutavaksi tilisiirron ennakkomaksuna ota yhteyttä asiakaspalveluun tilausta tehdessäsi. Olemme valinneet Checkoutin yhteistyökumppaniksemme sillä haluamme varmistaa että voit tehdä asiointisi meillä turvallisesti ja vaivattomasti.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Voimapuoti toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Voimapuoti vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle. Lähetämme kaikki lähetykset aina väestönrekisterissä olevaan osoitteteseen välttääksemme petosyritykset.

 

Checkout Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Checkout Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy

Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066