Vasculator

84,90€ sis. alv

Uusi tuote

Markkinoiden tehokkain typpioksidiboosteri on täällä.

Tiedot

5 Tuotteet

  • 90 kapselia

+

Tiedot

Äänestetty: "Best Muscle Builder" by Men's Health Magazine Supplement Awards

Superpumppivalmiste jollaista ei ole ennen Suomessa tavattu. Tuote jossa huomaat näkyvän eron pumpissa heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Saat kokoa ja voimaa ennennäkemättömällä tavalla. Tuotetta käyttävät mm. lukuisat kisaajat ennen lavallemenoa.

Vasculator takaa sinulle uskomattoman pumpin joka kerta kun menet treenaamaan. Ilman pumppia ja oikeanlaista lihaksen supistumista et saa maksimaalista tehoa irti treeneistäsi. Tämä tuote takaa sinulle ennenäkemättömän paineen lihaksissasi, ja saat lihasmassaa nopeammin kuin koskaan ennen. Tuote on täysin luonnollinen eli sitä voi käyttää sekä harrastajat että ammattilaiset.

Neljä todistettua verenkiertoon vaikuttavaa ainesosaa:

  • L-sitrulliini
  • L-arginiini-aakkositetoglutaatti AAKG
  • L-Argining-Hydrokloridi A-HCL
  • L-ornitiini-alfa-ketoglutaatti OAKG

LA Musclen Vasculatorin salaisuus piilee siinä ettei se vaikuta lainkaan vesitasapainoon tai nesteytykseen elimistössäsi. Se on kreatiinivalmisteita tehokkaampi ja mikä parasta; sitä voi käyttää yhdessä kreatiinin kanssa maksimoiden sen hyödyn.  Tuote mahdollistaa suuremman veren pumppauksen lihakseen. Veren mukana tuleva happi, proteiinit, hiilihydraatit ja hivenaineet mahdollistavat superpumpin jollaista et ole ennen kokenut.

Toimii heti ensimmäisestä kerrasta alkaen:

Vasculatorin yksi eduista on se että se alkaa toimimaan heti. Lisäravinneala on pullollaan "halvempia vastaavanlaisia valmisteita jotka eivät pysty kilpailemaan näkyvien tulosten kanssa mitä Vasculator antaa. Tuote on suunniteltu niin että sinä ja muut ihmiset näkevät eron  jo tunnin kuluessa ensimmäisestä annoksesta. Kovia lupauksia, eikö? La Musclen 32000 asiakasta voi puhua väittämien puolesta jos et usko Mens health lehden arvostelukykyyn:

Tutustu tuotteeseen tarkemmin:

https://www.lamuscle.com/products/vasculator

Arvostelut

Tuotteelle ei ole annettu arvosteluja

Kirjoita arvostelu

Vasculator

Vasculator

Markkinoiden tehokkain typpioksidiboosteri on täällä.

Ravintoarvot

sinua saattaa kiinnostaa myös: