SUPER C+ 250mg

9.95€

Huippu uutuus Milonilta! C-vitamiini jonka vitamiini lähteenä toimii acerolakirsikka uute. Acerola on tutkittu olevan PARAS imeytyvyydeltään ihmiskehoon.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka edistää kasvua sekä luuston ja hampaiden muodostumista. Se toimii myös antioksidanttina eli suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiinia saadaan kasviksista, hedelmistä ja marjoista sekä perunasta.

Sen puute aiheuttaa väsymystä ja infektioherkkyyttä. C-vitamiinin puute johtaa muutoksiin sidekudoksen rakenteessa, rasvojen aineenvaihdunnassa ja hermojen toiminnassa. Vakavana puutostautina on kauan tunnettu keripukki, jonka oireina ovat anemia, lisääntynyt verenvuototaipumus erityisesti ikenissä, kipu säärissä ja lihasheikkous. Keripukin kehittyminen edellyttää kuitenkin pitkään jatkunutta heikkoa C-vitamiinin saantia ja se on nykyään erittäin harvinaista. Nykyisin voi kuitenkin esiintyä C-vitamiinin suboptimaalista saantia eli lievää C-vitamiinin vajausta. Lievä puute ilmenee väsymyksenä ("kevätväsymys"), lihaskipuina ja stressin sietokyvyn heikkenemisenä. Oireina voi ilmetä myös yleistä heikkouden tunnetta, ruokahaluttomuutta, haavojen hidasta paranemista ja hengenahdistusta.

Kova fyysinen harjoittelu lisää C-vitamiini tarvetta. C-vitamiini auttaa myös kroppaa palautumaan kovasta harjoittelusta.

purkki koko 60 kapselia.

1 kapseli sisältää: Acerolakirsikka uutetta 250 mg

Muut Milon tuotteet.

Tuotteen tilanneet asiakkaat tilasivat myös: